Sildid

Sten (9) pere (9) Robin (7) foto (7) kodu (6) Markus (5) Marten (5) beebi (5) loodus (5) portree (4) rannas (4) sünnipäev (4) lilled (3) jalgpall (2) lemmikloomad (2) talv (2) aed (1) kodus (1) koeravill (1) linnud (1) maastikud (1) muu (1) puhkus (1) rabas (1) workshop (1) öö (1)

5. jaanuar 2014

Tänane päevapilk

Lubasin endale et ,proovin  tihedamalt pildistada ja siia ka postitada, pildistada  midagi enda ümber olgu need siis lapsed, loomad kodu, loodus....midagi. Ükskord ju hea vaadata ja meenutada. Olen täheldanud et mu mälu on nagu on, palju asju on kuidagi meelest läinud, detailid ...püüad meenutada aga kui ei ole mille najal meenutada siis ..no ei tule meelde. Seepärast ka mõte veidi rohkem siia kirja panna  sündmusi ja tegevusi ning pilte.

Siin siis eile lubatud auto pilt, mille kalla veel nokitsemist on  janagu pildilt näha siis kallis kaasa ka seal paistab.




Jalutasin hoovil ringi ning leidsin et ,sanglepp, hall lepp ning sarapuu õitsevad.


Täna oli väga ilus päev , isegi päike paistis natukene, pildistasin üles ka paar puud mis sügisel istutatud siis hea võrrelda neid kunagi hiljem kui nad juba suuremad.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar