Sildid

Sten (9) pere (9) Robin (7) foto (7) kodu (6) Markus (5) Marten (5) beebi (5) loodus (5) portree (4) rannas (4) sünnipäev (4) lilled (3) jalgpall (2) lemmikloomad (2) talv (2) aed (1) kodus (1) koeravill (1) linnud (1) maastikud (1) muu (1) puhkus (1) rabas (1) workshop (1) öö (1)

18. november 2014

Natuke näputööd

Oman Etys käsitöö poodi ning telliti üks kaisumõmmi. Mu oma lapsel on see vaieldamatu lemmik, lasteaias koguaeg kaasas. Tegin tegelt algul selle raseduse ajal kõhubeebile aga Sten tahtis seda väga-väga omale . Pean nüüd Robinile ka midagi tegema. Täna aga saatsin kaugele üle ookeani Ameerikasse  paki teele ning jään lootma ,et uus omanik rahule jääb.





Viimasel pildil  on näha linnusöögimaja, mida üritasin kontpuu okstest punuda. Kontpuu on ikka väga hea punumiseks, oksad nagu paelad painduvad nii hästi. Käisin peaaegu paar aastat tagasi kohalikus külamajas seda punumist õppimas ja no täitsa tore ja kasulik oli. Vedasin siis sületäie oksi tuppa ja hakkasin tegema, mingi ettekujutus ikka oli ka juba tekkinud. Praktikas ei tea kuidas siuke toimib aga eks seda näha saab. Seal kus mõmmi  sees on sinna paneme siis seemned ja  all on väike vahe kust need siis peaks välja pudenema. Ilmastikuolude eest peaks ta vist varju alla panema.

Meie majas on muidugi lindude (eriti tihaste) söötmine  mitte eriti meelis tegevus, seda just Engo poolt. Ta hakkas paar aastat tagasi tegelema mesilastega ja tuleb välja et, tihased söövad mesilasi. Kus juures  on ikka kavalad küll, lähevad mesitaru juurde ,koputavad seal ja kui mesilane vaatama tuleb siis tihane võtab ta noka vahele ja läind see mesilane ongi. Viskasin ükskord musta huumorit ka Engole, lindude söötmisest oli jutt ja ma ütlesin talle et : 'hakkan tihaseid meilastega söötma sel aastal'. Mees arvas et, ta kolib teise voodisse  nüüdsest, kuid ta pole seda siiani veel teind . Katusele peaks ehk vihma ja lume kaitseks kuuseoksi panema .




Ning hetkel ühed ilusamad õitsejad meie ukse ees.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar