Sildid

Sten (9) pere (9) Robin (7) foto (7) kodu (6) Markus (5) Marten (5) beebi (5) loodus (5) portree (4) rannas (4) sünnipäev (4) lilled (3) jalgpall (2) lemmikloomad (2) talv (2) aed (1) kodus (1) koeravill (1) linnud (1) maastikud (1) muu (1) puhkus (1) rabas (1) workshop (1) öö (1)

3. detsember 2012

Meie lemmikloomad

Kevadel, kui koeral karvaajamise aeg oli , kammisin meie suure  kaukaaslase ära ning sain terve kotitäie  villa. Loomulikult ei raatsinud ma seda ju ära visata ning hakkasin uurima mida sellega teha. Otsin nüüd kes selle meile villaks ära ketraks, ilmselt siis 50% lambavillaga segamini. Pidavat ju koeravill väga soe olema ning talv ju ometigi käes juba. 
Tõin paar päeva tagasi selle koti  koos villaga tuppa ning panin  nurka, kui aga kass tuppa tuli  läks ta päris pööraseks, läks peapidi kotti , nühkis ja püherdas ning sakutas karvu hammaste vahel. Väga naljakas oli vaadata seda ,teades veel ,et  meie koer kassidele eriti armu ei anna. Kassil vist oli  mingi salajane sümpaatia - ei pääsend ju muidu koerani aga nüüd siis toodi pool tema kasukast tuppa :)
Igatahes  pesin selle villa nüüd ära  sooja vee ja villa šampooniga ning nüüd kuivab vannitoa põrandal.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar