Sildid

Sten (9) pere (9) Robin (7) foto (7) kodu (6) Markus (5) Marten (5) beebi (5) loodus (5) portree (4) rannas (4) sünnipäev (4) lilled (3) jalgpall (2) lemmikloomad (2) talv (2) aed (1) kodus (1) koeravill (1) linnud (1) maastikud (1) muu (1) puhkus (1) rabas (1) workshop (1) öö (1)

21. juuli 2013

Veel võistlustest ning värsketest aiasaadustest

Peale  poiste Summer Cupi  läks Markus  Soomes Vaasas  toimuvatele jalgpalli võistlustele, sealt tulid Pärnu Vapruse 2001 poisid tagasi  hõbe medalitega. Kestis see neil 3.07-7.07 nii, et 7ndal siis läksime ise ka väiksele tripile abikaasa juurde Soome. Võtsimegi  Markuse  siis 7nda õhtul Helsingi sadamast üle. Igatahes oli see väga hea trenn  ja kogemus poistele.Paar pilti ka siis võistlustelt.



Nagu juba mainitud käisime  ka ise väiksel tripil  Soomes  aga väga tagasihoidlikult ses suhtes, et ega väga kusagil eriti ei käinud , vaid veidi šhoppingul Idäkeskuses. Tagasi  jõudsime 12.07 öösel 01st. Küll oli hea koju tagasi jõuda, isegi lapsed hindasid seda väga-väga, eriti Markus kes oli  juba 1,5 nädalat kodust eemal olnud.
Jõudsime just õigel ajal koju ,sest just  siis olid  esimesed vaarikad juba valmis saanud ning saingi esimese korje  ka kohe teha, kurgid olid meil  valmis juba nädal varem ehk  u 5-6.07.  Kirjutan seda  siin selleks, et järgmisel aastal on  hea vaadata  ja niii endale kui abikaasale  meeldetuletada mis millalgi valis oli :D.  Panen siia mõned pildid mis meil aias praegu on:

Mõned kaunid õied mis hetkel õitsemas, see minu üks lemmiklill päevaliilia ning järgmisel pildil täidisõieline Härjasilm, sorti praegu  ei mäleta kahjuks.
 


Päevalilled hakkasid  õitsema, ei näe küll välja nagu klassikalised päevalilled aga siiski need on päevalilled, kuid madalamat sorti ning veidi  erineva õiega kui nad tavaliselt on .



  Õunad 'Suislepp'a küljes

Gladioolidel on juba mõõgad väljas, varsti-varsti on näha õieilu. Järgmisel pildil on näha astriõie nuppu, millel juba võib aimata värvust - sügis pole vist enam kaugel.


Mustsõstrad on praegu väga magusad, kohe-kohe tuleb nad ära  korjata aga praegu on  igapäevane see peatus   nende põõsaste juures. Ka vaarikad on valmis ning korjame neid täie hooga igapäev.



Mesilane oma 'tööretkel' .






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar