Sildid

Sten (9) pere (9) Robin (7) foto (7) kodu (6) Markus (5) Marten (5) beebi (5) loodus (5) portree (4) rannas (4) sünnipäev (4) lilled (3) jalgpall (2) lemmikloomad (2) talv (2) aed (1) kodus (1) koeravill (1) linnud (1) maastikud (1) muu (1) puhkus (1) rabas (1) workshop (1) öö (1)

10. november 2014

Tittede kokukad

Liitusin peale Robini sündi  fb-s septembribeebide gruppiga ja seal tekkis selline Pärnakate kogukond. Teeme kokkusaamisi kus sööme, sööme ja veel sööme ja siis lobiseme ja vaatame kuidas lapsed mängivad. Augustis tegime ühe rannapildi ka tittedega ning septembris tähistasime koos oma beebide esimese eluaasta täitumist. Olime 'Mängulaas' mängutoas mis ongi just sellistele pisikestele mõeldud.
Mais saime kokku rannapargis jakutsusime Meelika pildistama.



Augustis (07.08) käisime oma tittedega Valgerannas , pidasime pikniku ja tegime mõned pildid. 


Beebid paika , ruttu minema ja mina siis andsin tuld fotokale .


Mõni beebi oli ikka väga kiire ja kaapis minema nii ,et liiva lendas.





Septembris (16.09) tähistasime beebide  esimest sünnipäeva. Ega nad nii beebid enam polegi ju :) Robin hakkas sünnipäevaks esimesi samme tegema, seega võin öelda et kõige viimasel lapsel oli kõndma hakkamisega kõige kiirem.  Sünnipäevaga  tekkis mul mõte ,et teeme igaüks lastele kõhupeale  mingile pluuusile/bodyle nr 1, võtame igaüks ühe pildi kaasa kui laps veel beebi oli. Riina tegi natuke paberitööd ning tegi paberist vimplid. Väga kaunid said ning olemine kokkuvõttes oli ka väga lahe.



Tited  siin kõik pildidil keskohal olid ning need nr 1-d kõhul on ikka  ääretult armsad....kohe väga-väga vahvad. Emad olid tublit kodutööd teinud ! Tänud!







Robin siin pildil kõndis päris pika maa juba maha, väga tublisti ja kiirelt hakkas käima.

Sünnipäeva tort oli meil selline .



Meie väike pidulaud.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar